25-07-06

containerpark

De kamer van dochterlief wordt verbouwd, er moest een muur afgebroken worden. Tegen de muren zat schrootjes hout en we brachten het gelijk naar het containerpark.

De wagen zat goed vol met enkel afval hout.  Er had nog wel wat bij gekund maar voor de veiligheid beter 2x rijden... Nooit meer dus volgende keer steek ik hem vol zonder op veiligheid te letten, wat wat is dat duur zeg... Okè je hebt geen reden tot klagen, want op de officiele site staat ook precies beschreven hoe de rekening gemaakt wordt maar volgens mij kweek je hier sluikstorters mee. Het kostte mij de eerste keer 10 euro, maar mensen lief dat is 430 bef, hier schrok ik al van... Dat is toch geen bedrag meer, voor een gemeente die jong wil zijn, en een verzorgd uitstralen wil hebben, zijn zulke hoge prijzen toch geen optie.  Ik had nog 2 zakken glaswol, en een rol oud tapijt, de wagen was niet vol, maar ik moest toch van mijn rommel af, wel volgende keer denk ik dat ik het op straat leg voor mijn deur tot ik genoeg heb om een hele vracht te vervoeren.  En dan aan het onthaal, de jongen die smorgens hielp was vriendelijk en duidelijk in zijn bewoordingen, hij heeft een niet naar behoren functionerende arm, maar werkte hard door, was bovendien zeer vriendelijk in de uitleg waar alles moest komen.

 De man smiddags echter moet blij zijn dat hij een baantje bij het containerpark heeft, en veilig zit bij de gemeente want een ander baantje zal hij niet kunnen krijgen, wat een onbeschoft stukje mens is me dat zeg.. met moeite kreeg je antwoord over waar iets moest, en dan nog zo onduidelijk ook. liever zittend in zijn bureautje zonder iets te doen. Echt een stukje schandaal binnen onze samenleving. Behalve toen ik mijn gipsplaat bij het bouwafval gooide, voor mij is dat dus bouwafval, weet ik veel... sich sich madammeke zoeeenie he daas steein puim, ik zei nog maar er ligt daar gipsplaat in, maar hij bleef nukkig, ik heb hem lekker in zijn sop laten gaar koken en was blij hem toch iets te zien doen. Inmiddels was ik voor al mijn afval al 20 euro kwijt, dure aangelegenheid, waar we toch tenminste mogen verwachten een vriendelijk persoon te krijgen. We doen allemaal ons best om te recycleren, en of ik nou iets in de ene of de andere container gooi maakt me echt niet uit, maar het moet wel duidelijk zijn, ook voor mensen die niet in de bouw zitten. Nee de volgende keer doe ik het wel anders, en als hij er is zal ik ook de moielijke klant zijn, dat is een menselijke reactie.

11:51 Gepost door luistervinkje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

*** In Merksem zetten we dat de woesdag aan de deur en bellen voor groot huisvuil en komen ze dat gratis ophalen

Gepost door: janoke | 25-07-06

*** Fijn dat ge nog een tuin hebt om wat verkoeling te zoeken.Ik zit hier op een appartement onder het plat dak niet te doen hoor.Nog lieve groetjes van janoke

Gepost door: janoke | 26-07-06

Hi jullie weten ook wat te doen. Ik heb daar ook soms problemen mee, mensen die zo onbeschoft kunnen zijn, liefs viv

Gepost door: viv | 27-07-06

Hi nog een fijne avond en hier regent het zachtjes net hard genoeg, als dit zo 2 uurtjes kan aanhouden is de tuin goed gesproeid en alles opgefrist, liefs viv

Gepost door: viv | 27-07-06

*** Op vroege uurtjes kan je al eens foutjes maken e :-)
Btw als je je url plaatst zet hem dan juist e skynetblogs aan elkaar vast :-))

Gepost door: Knightdemon | 30-07-06

De commentaren zijn gesloten.