30-07-06

alleen met zijn 2

 

2 weken geleden hadden we het rijk al eens voor ons zelf, en nu krijgen we het weer, Kelly gaat al vast met een vriendin en haar ouders naar Duitsland, tenminste ze zou daar vandaag al naar toe gaan, maar niemand pakt de telefoon op, bij het meisje thuis niet, de gsm`s van de familie ook niet, raar hoor je gaat je dan ineens ongerust maken, want waarom zou niemand nou de gsm oppakken? Ach we zullen ons maar geen zorgen maken, daar is nog tijd genoeg voor als het moet.

En jamie is met oma mee voor een paar dagen, die wordt natuurlijk weer gruwelijk verwend, ;-)  En dat verdiend het ventje ook wel, we hebben immers zo weinig tijd voor hem nu met het verbouwen.

En zodoende zijn pa en ma als het goed is weer een paar dagen alleen, af en toe een aangename storing door een klant van mij, maar voor de rest wij met zijn tweetjes, dat zal wel weer een passie volle week worden. Ik zie het in elk geval wel zitten, het drukke stoffige werk afwisselen met een lekker etentje, wat knuffelen en samen douchen. Mmmm fijn.

18:49 Gepost door luistervinkje in Liefde | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

*** profiteer er maar eens goed van als ge het rijk alleen hebt.Kan al eens deugd doen.Ikzelf kom nu donderdag naar kapellen voor een parkconcert
in het kasteel dennenburg.Dit gaat uit van den TOL(douane)En mijn zoon woont ook in kapellen.Mijn schoondochter heeft nog in de Gamma gewerkt groetjes en een fijne zondag van janoke

Gepost door: janoke | 30-07-06

Luistervinkje ikzelf heb geen kinderen, maar kan er goed inkomen dat julie er met z'n tweedjes van kunnen genieten.

Ps. ik heb ook een korte periode op Kreta gewoond. Iraklion. Maar was het liefst in Chania. Hing gewoonlijk rond op Knossos hahaha. Wat heb jij daar gedaan ?

Gepost door: viv | 31-07-06

Hoi Op mijn blogje schreef ik het begin was Athene, maar ben eigenlijk begonnen op Creta, maar heb daar niet veel over te vertellen. Ik deed de transfers en de vertalingen van de gidsen als we naar Knossos gingen dit was in 1978. Ben maar 3 maanden op Creta geweest, nadien 2 jaar vaste land, waarvan ik 14 maanden heb gewerkt en voor de rest zelf Griekenland heb verkend.

Gepost door: viv | 31-07-06

*** Daar hebben jullie nu eens groot gelijk in, geniet ervan.

Gepost door: Knightdemon | 02-08-06

De commentaren zijn gesloten.