16-08-06

terug van weg geweest

In het duitse Brakel was het erg gezellig met Annentag, het staat er vol met kermisatracties, leuke terrasjes en zalige eetkraampjes, 4 dagen lang feest... Wij zijn er gelukkig maar 1.5 dag geweest en dat was net genoeg.  Hierna zijn we naar Engeland gegaan, naar mijn schoonouders, dat was heel gezellig al was onze great nanny nu echt wel aan het verouderen, ze is inmiddels 86 jaar, en dat vergt wel wat aanpassing, maar o wat was het fijn haar ens te kunnen verwennen.

Mijn schoonouders wonen aan de rand van noord londen, het is er echt druk, en hoe meer je naar Londen centrum gaat hoe drukker het word... Niets voor mij, geef mij het niet te drukke Kapellen maar.

Wat wel erg leuk was is dat ik op een ochtend uit mijn slaapkamer raam keek, en in de achtertuin een pracht van een vos zag. Echt zo`n grote met een pluimige staart zomaar in het midden van bebouwingen een vos in de achtertuin, het beest was voor zeker zo groot als een herdershond. Hij was schitterend!

Typisch dat in zo`n bewoonde wereld vossen voorkomen.

Enfin ik ben er weer en heb wel weer het een en ander te schrijven, maar tussendoor moet ik wel de troep van de vakantie doorwerken.

15:35 Gepost door luistervinkje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.