19-08-06

gemeentehuis

De identiteitskaart van mijn man is vervalt vandaag, op de sie van de geeente staat dat een familie lid, met de oude id kaart en een paar pasfotos een nieuwe pas kan komen halen. Dus dat zou geen probleem geven.

Hij liet zijn beste kant aan het fototoestel zien, en legde de fotos en de oude id kaart klaar, zodat dochterlief eergisteren even naar het gemeentehuis kon gaan. Ze komt er aan en er wordt haar verteld dat haar vader die zelf moet komen halen...

Toen ze thuis kwam en mij bedankte voor het gebagger door het zand, door de tunnel werkzaamheden, belde ik een beetje vertwijfeld naar de diensten. Ik vroeg de man hoe het zat als men een nieuwe kaart wilde bekomen, mevrouw zei hij; heeft u een computer dan kunt u dat allemaal op onze site lezen... Maar zegt hij u kunt gewoon iemand langs sturen en dan wordt u een nieuwe kaart gegeven. Oh ja? vroeg ik, hoe kan het dan dat mijn dochter net geweest is en verteld is dat haar vader zelf moet komen, dat weet ik niet zegt de man alsof hij mij niet geloofde... maar ik zal eens navraag doen, het is hier zo druk op het moment. Ik zei ik wacht wel even aan de telefoon, en meneer deed navraag. Zijn antwoord alsvolgt; mevrouw door het feit dat haast geen enkele pas getekend wordt voelen wij ons nu verplicht de kaart enkel af te geven als in ons bijzijn wordt getekend, ik wist hier niets van maar hi moet dus zelf komen. 

Tja als ze het nu zelf al niet meer weten... Maar ook nog op het net verkeerde info geven, dan loopt het goed fout natuurlijk.

Maandag avond is het open tot kwart voor 8, als mijn man op tijd is met zijn werk dan kan hij er nog even langs...

09:16 Gepost door luistervinkje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.