23-08-06

mijn lieve lijf

Er word me vaak verteld dat ik een hoog knuffel gehalte heb, dat zal wel liggen aan het hoge vetgehalte. Met mijn maatje 46/48 ben ik nou geen schoonheidsgodin. Maar ik heb wel alles in de juiste proporties. Een vrij slank gezicht, borst maat 90 G, soms pas ik nog wel eens een F en neem dan de 95, maar meestal is dat net iets te klein.  En dan krijg je van die dubbele borsten, of ze denken dat je je zakdoek in je bh stopt, Brrr, moet er niet aan denken.  Mijn heupen zijn zo breed als mijn schouders. Mijn benen zijn helemaal niet mooi, maar met broek of rok erover zie je dat niet, ze zijn gelukkig wel lang, ik meet 1.74.

Als jonge volwassen vrouw van 42 ga ik toch ook nog op zoek naar mooie lingerie maar die is ofwel over de 100 euro`s ofwel je neemt wat er nog over is in de uitverkoop, als er al iets van die maat in de uitverkoop te vinden is. Bij hunkermoller kun je af en toe iets vinden in een F, en dan ben je al content dat er iets past. 

Nu ben ik te weten gekomen dat er een merk is dat gaat van B85 tot I 135, dat is natuurlijk fantastisch, het blijkt ook nog eens een heel goede kwaliteit te zijn, en ze zijn echt sexy te noemen. Nu daar heeft luistervinkje wel oren naar... en ook de borsten voor, ;-) Dus ik denk dat ik me eens ga verdiepen op een demonstratie voor dikkere damens.

Interesse ??? Wil je op de hoogte gehouden worden? Ken je mensen die wel zouden willen komen? Laat het me maar weten. Ik kijk er allezins naar uit.

11:32 Gepost door luistervinkje in Liefde | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ja er wordt verteld dat je een hoog knuffelgehalte hebt? Is toch leuk.

Gepost door: Jim | 23-08-06

Dat klopt over het algemeen zijn mensen met een maatje meer, liever en hebben meer humor.....gek hé, maar waar.......liefs viv
met maatje 38 maar kan ook lief zijn hoor en humor valt ook best mee hahaha

Gepost door: viv | 24-08-06

)) Dat merk zal zeker goed in de markt komen te liggen, ze moesten daar al veel eerder opgekomen zijn...mijn schoonzus zal het graag horen. Ik moet me echter aansluiten bij club 38...geen zuurpruim, soms lief (ahum), maar de humor is er.
veel groeten en succes met de demonstratie

Gepost door: dingske | 24-08-06

Leuk Je lijkt me een dame met een groot, warm hart. Dank je voor het compliment op mijn blog. Ik ben een jaar ouder dan jij. Wil niemand tot last zijn, een beetje een koppig tye (lach). Fijn je te leren kennen.

Gepost door: Soep van de dag | 25-08-06

De commentaren zijn gesloten.