31-08-06

ben er beetje ziek van

Tja zo ben ik ineens niet meer bij de computer te krijgen. Dat hele voorval met mijn broertje ligt me zwaar op de maag. Ik ben geen gestresst persoon, meestal ben ik de rust zelve, ik herken het ook niet in mezelf maar nu kan ik mijn ziekte naar niets anders herleiden dan zenuwen.

Dat hele geval met mijn broertje heeft me toch wel diep aangegrepen. Hoe anders zou mijn leven er hebben uitgezien als hij slecht geraakt zou zijn geweest... Brrr Sinds Maandag loop ik al met buik pijn, en dinsdag is daar een hoofdpijn bijgekomen, zo erg heb ik het nog nooit gehad. Overgeven en hoofdpijn, en het gevoel dat mijn buik opblaast als een voetbal, maar dan echt rond mijn maag gebied. Vandaag valt het wel mee, al heb ik wel vanmorgen gelijk een antigripine ingenomen, en dat is niets voor mij, ik hou niet van die chemische rommel. Ik zoek het liever bij mint en citroenmelisse, rozemarijn en salie, en dan in de vorm van thee.  Maar dat is me even allemaal te veel moeite.

Ik heb geen koorts dus ben niet ziek, en werk gewoon door, ik werk toch enkel op afspraak. Ik voel wel dat heel mijn hart er niet bij ligt, dus ben ik blij dat ik vandaag en morgen enkel pedicures en gelaatsmasages erop heb staan, daar hoef ik mijn hart niet zo in te leggen. In de gelaatsmassage wel, maar dat gaat dan ook wel zo zittend achter mijn klant, het is zelfs lekker zo in trance masseren.

Maar ik hoop dat het toch snel over is...

10:34 Gepost door luistervinkje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Oei.. Dat klinkt niet echt gezond...Verzorg je maar goed hé......

Groetjes
Marc

Gepost door: marc | 31-08-06

De commentaren zijn gesloten.