29-09-06

zonder woorden

Er zijn zo van die momenten dat je zonder woorden zit, ik geloof dat ik dat nu zo`n beetje tegen kom. Ik maak allerlei dingen mee die ik eigenlijk niet zo leuk vind. Met klanten met vrienden met familie, allemaal dingen die mij normaal niet op vielen en nu wel. Mijn enigste conclusie is dat het dan wel aan mij zelf zal liggen, de hele wereld veranderd toc niet in een week, het moet mijn manier van kijken zijn.

Volgende week krijg ik een kleine operatie aan mijn ogen, een soort schoonheidsoperatie uit medische overwegingen, ik ben er best wel een beetje nerveus voor want het gebeurd onder plaatselijke verdoving.   Maar misschien is dat ook mijn onderliggende onrust... Misschien zie ik alles wat klaarder over 2 weken, laat ik dat dan maar hopen.

00:10 Gepost door luistervinkje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

20-09-06

leuke meid

Gisteravond heb ik me laten verleiden, om een poster voor mijn raam te hangen. Nr 2 op lijst 14 in Kapellen is Ingrid Mees. Het is een zeer bezige bij, bevind zich overal op sociaal vlak, is altijd bezig, maar heeft ook echt een hoog praatpaal gehalte, iedereen vind bij haar wel een luisterend oor, en aangezien ze overal komt, brengt ze je verhaal ook op de juiste plaats, een zeer geschikt persoon dus om in de politiek te stappen. Als je dus een van die blindstemmers bent, die maar een bolleke zet omdat je moet stemmen, dwing uw pen dan eens die kant op, want een ding staat vast als deze haast rubensvormige pracht van een vrouw kan helpen, zal ze het ook doen...

14:22 Gepost door luistervinkje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: meid, leuk, vrouw, politiek, stemmen |  Facebook |

12-09-06

politiek http://www.vivant.org/site/nl/

Ik snap best wel dat er wetten moeten zijn, ik ben zeker niet mer zo`n anarchiste als dat ik was toen ik puberde.

Later toen ik het zelf waar moest maken in deze maatschappij, merkte ik echt dat het niet van een leien dakje kwam, in mijn beroep wordt je niet rijk, je verdiend het met twee handen, en je kan maar een persoon tegelijk helpen. Ik ben zeker geen politiek kenner, als Nederlandse hoef ik niet te stemmen, en daar ben ik blij om, want totdat de wetten totaal veranderd worden vind ik dat ik als vreemde eend in de bijt het hier niet voor het zeggen hoef te hebben. Al noem ik Belgie wel mijn land.

Maar het gezeur van het blok hangt me mijn voeten uit...  Ik snap de wrevel wel, maar we moeten het ook anders bekijken, we hebben gewoon verrekte veel geluk gehad geboren te worden aan deze kant van de aardbol, als ik in Afrika of waar dan ook geboren was dan zou ik ook proberen om naar deze kant te komen en laat ons eerlijk wezen, geen van ons heeft het land zo gemaakt, het was er in al zijn rijkheid, en dan heb ik het slechts over zijn natuurlijke aspecten.  Als je geboren word heb je de hele werled, en stellsel matig wordt dat steeds kleiner, eerst ben je wereldburger, dan besef je in een continent te zitten, vervolgens hou je een land over, waarvan je provinciebewoner bent, die moet leven onder het juk van de kleur van je stad of dorp. Om eigenlijk te beseffen dat de grond waar je huis op staat nog niet eens van jezelf is.

Als je vandat standpunt uit gaat dan zeg je niet meer dat die buitenlanders zich ier maar moeten aanpassen, maar worden we opgevoed met elkaar te moeten leven, en ook ons zelf te moeten hervormen, het dorp, stad, provincie, land continent is niet van ons alleen, we moeten ons allemaal aanpassen. Iedereen zou vrij moeten zijn in keuzes wat hij draagt, of geloofd, of zelfs wil eten, zolang je er een ander maar geen kwaad meedoet. Het lijkt haast de wicca wet wel ;-)

In kapellen doen we het niet slecht vind ik, natuurlij kzijn er altijd wel zaken die anders kunnen, maar die zullen op hun beurt ook wel weer wrevel bij andere oproepen.

De partij waar echter het meest mijn hart naar it gaat is VIVANT, ik vind roland Duchatelet een gigant. En hij heeft met zijn bedrijven bewezen dat hij kan leiden, maar zal zich niet opdringen, mensen moeten voor hem kiezen, hij dwingt niet om voor zijn partij te kiezen. Omdat men vrij moet zijn. Hij leit zover ik politiek begrijp, voor gelijkheid, iedere die zich veroordeelt of verkiest om belg te worden leeft onder die wet, en krijgt de voordelen. Alle Belgen zouden een basis inkomen kunnen krijgen, ieder hetzelfde, ieder die dat meer zou willen verdienen moet er daarnaast voor werken, dat wordt dan niet extra belast en ook moet werkgever en niet extra voor betalen, zodat je altijd de juiste man op de juiste plek hebt, en niet alleen maar mensen die gaan werken omdat ze brood op de plank moeten hebben. Zieken en gehadicapten worden extra voorzien, en dat geld zou dan komen van een betere economie, want dat dat zou gebeuren is wel duidelijk Buitendat zouden ze vrij zijn omdat ze datgene wat ze kunnen en willen doen wel mochten doen zonder de kans op hun basic inkomen te verliezen.Als ik vandaag iemand extra kon aannnemen om die dingen te doen die ik zelf niet graag doe, dan kan ik die betalen, maar als ik dan ook nog eens een zeer groot percentage aan kosten moet betalen, haak ik af, ik koop daar niets voor, en zoveel kan ik die uren ook niet extra verdienen.

Als een kostprijs van een produkt anders verdeeld zou worden, ipv een derde al naar de belastingen, en er meer geld bij de produktie terecht zou komen, dan zouden werknemers beter betaald worden, waardoor hn koopkracht groter word en de economie dus stijgt, Als daarbij werkgevers geen extra kosten zouden kwijt zijn aan het aannemen van personeel dan konden zij ook meer mensen aannemen, waardoor de koopkracht nog groter wordt, en het bovendien de moeite waard blijft om het bedrijf in eigen land door te laten werken en het niet te zoeken in de lage loonkost landen, want daar help je alleen de wereld maar verder mee achteruit.

Als Vivant ooit echt een grote jongen wordt, dan wordt ik Belg in hart en nieren, dan kies ik voor dit vrije land waar ik mezelf ten alletijde zou mogen zijn, dan zou ik trots zijn om mij belg te mogen noemen, binnen alle culturen die het rijk zou zijn. Heropvoeden naar wereldburger, dat is mijn streven, niet kijken naar hoe het beste voor jezelf nu, maar naar het beste voor iedereen. 

Nu nog even een link naar mijn favoriete partij en dan ben ik wel klaar met zeuren... http://www.vivant.org/site/nl/

09:22 Gepost door luistervinkje in Actualiteit | Permalink | Commentaren (3) | Tags: actueel, politiek, liefde, verkiezingen |  Facebook |

onvriendelijke busschauffeur

Gisteren ging ik met de bus van kapeelen naar merksem, dat is bus 65. De buschauffeur nog een jonge vent zei geen goedemorgen terug , toen ik hem mijn centen gaf. Maar goed als hij dat tegen iedereen moet doen is hij savonds schor, dus dat stoorde me niet. Maar daar waar de bus de bredabaan opdraait, stapte er een buitenlander op de bus, ik denk een turk. Hij was middelbare leeftijd, en hij had een kraaknet wit overhemd aan met een keurig gestreken donkerblauwe broek, geen tatous, geen piercingen, niet behangen met goud, gewoon een mooi verzorgde man. Hij had een krantenknipsel in zijn hand, en liep naar de busschauffeur, en vroeg meneer sorry maar kunt u mij vertellen of dit adres naar links of naar rechts is... Links is dan richting brasschaat en rechts richting Merksem. De chauffeur keek even wees naar rechts en draaide zijn hoofd naar de auto die naast hem stond om het vrouwelijk schoon daarin te bewonderen. De mooie man bleef nog wat dralen, in afwachting op misschien wat meer antwoord, maar toen dat niet kwam, liep hij weer richting midden bus. Vanaf mijn plaatsje kon ik lezen dat het een advertentie was, er werd een gemotiveerde autowasser gezocht. Ik dacht goh die man ziet er geknipt uit voor die job, sterke armen, netjes gekleed, echt iemand die je met vertrouwen aan je auto laat poetsen, iemand die graag zijn centjes verdiend door hard te werken. De man bleef een beetje door ramen staren in de hoop naambordjes te kunnen lezen, vervolgens waagde hij zijn kans nog eens bij de chauffeur, ik hoorde niet wat hij vroeg, maar het gevolg was dat na een halve hoofdknik van de chauffeur de mooie meneer toch van de bus afstapte aan het begin van Merksem. Ik hoop dat deze gemotiveerde man zijn job heeft gekregen. Die busschauffeur die was zo ongeinteresseerd, dat je de moed er door zou verliezen. Hij had beter een voorbeeld genomen aan deze man.

Enfin het was helemaal mijn dag niet denk ik want bij de bushalte zelf al in Kapellen, ging ik zitten naast een vrouw die er zeer vriendelijk uitzag, maar toen er een derde vrouw bij kwam begon het politiek gezever. Al die onrechtmatige uitkeringen, als die mensen die niet werken zouden het land uit moeten, en ze wees erbij met haar vingertje, elke keer kon ik maar per nauwernood aan haar zwaaiende vinger en hand ontsnappen. Aan mijn goedemorgen had ze waarschijnlijk gehoord dat ik nederlandse was, want ze zei, die vrouw in Nederland die doet het nog al wat beter, die wil tenminste iederen naar huis sturen, met een waarderend knikje mijn richting. Ik stamelde ik ken alleen die Harry Potter figuur en die bevalt me echt langs geen kanten. Nou dat staat je niet netjes hoor als Nederlandse niets van de politiek weten zei ze... Ik zei ja maar ik woon al 28 jaar in Belgie. met een zuur lachje keek ze naar me, ik zei ik vind dat er gewoon veel te gemakkelijk met uitkeringen omgesprongen wordt... En dat vind ik ook, maar meer omdat ik vind dat het herverdeeld zou moeten worden. Ik kon echter mijn zin niet af maken, juist gilde de de vrouw dat is het iedereen komt hier maar om te profiteren, en ze hebben liefst 10 kinderen en een aantal vrouwen. Op dat moment kwam de bus, het gesprek was uitgedraaid, en liet me achter met een hulpeloos gevoel.

Ik besef terwijl ik dit schrijf dat ik mijn mening hier wel wat verder uit zal moeten leggen, maar zal dat doen in een volgend stukje, dan lijkt het in elk geval wat meer geordend. 

08:51 Gepost door luistervinkje in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

www.heideschutters.be

Ik ga ewerst nog even over dat boogschieten, want Marc"

http://marcvloeberghs.skynetblogs.be ''

stelde een goede vraag;  Hij bedacht dat het wel erg zwaar zou zijn. En dat is het aan de ene kant ook wel, gewoon omdat oog en hand de zelfde coordinatie moeten hebben. Maar bijvoorbeeld het uitrekken van een pees op een boog, wordt aangepast aan je kunnen... Je begint met een lage en gaat steeds hoger. Zo spreekt men bij een boog over het aantal pounds. dat betekend het aantal pounds dat je moet trekken om je pees te spannen. Die boog van mijn man krijg ik praktisch niet uitgetrokken, maar die van de kinderen zijn eigenlijk wat te licht voor mij.

Tis best leuk om eens te proberen hoor...

 

 

08:18 Gepost door luistervinkje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-09-06

schieten

Ik ben niet zo`n sportief persoon, maar mijn hele familie doet een sport, en somns doe ik dan nog wel eens mee. Het gaat om boogschieten, een stomme cafe sport?? Nee zeker niet het is een enorme oog handconcentratie, het is goed om te leren focussen, en ook op mentaal vlak. Kijk maar eens bij www.heideschutters.be  en mensen uit de buurt kunnen altijd is een kijkje komen nemen om zelf eens te proberen of het iets voor hen is, ook jeugd is er altijd welkom. Op de site zelf vind je ook een aantal leuke links, naar spelletjes op het net. Ga eens kijken... aub ;-)

22:55 Gepost door luistervinkje in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) | Tags: sport, boogschieten, doel, pijlen |  Facebook |

09-09-06

tijd om te rusten

 

00:22 Gepost door luistervinkje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: bigben |  Facebook |

08-09-06

krijg er genoeg van

Het lijk wel of alles over sex gaat, kijk nou alleen maar eens nar het bloggen, 2 meisjes die fun willen hebben, beschrijven in geur kleur en smaak, hoe geil ze zijn en zwat ze meemaken, nou ik vind het onmakelijk, en ze zouden in de 18 plus lijst moeten, al zijn het misschien nog scharrelkuikens, of misschien gedragen ze zich alleen als kippen zonder kop. Ook is er een site met zogenaamd mooie mannen, nou breek me de bek niet open, het zijn een paar magere geraamtes, die hun lippen niet op elkaar kunnne houden, tenminste er loopt altijd wat voor de foto aangemaakt kwijl langs de lippen en kin. Als ik dit op schrijf krijg ik een schuldig gevoel van meid je gaat niet met je tijd mee, en je bent ouderwets, en dat is een vreemde gewaarwording voor iemand die al snel leerde dat sex erg lekker was en talloze venten en vrouwen haast verslonden heeft, want ik ben geen preuts geval. Ben gek op sex liefst 10 x per dag, hou van zowel mannen als vrouwen porno, heb een kast vol me sex atributen enfin je ziet het,  mijn fat up with it gevoel komt niet voor uit preuts heid.

Nee ik vind het gewoon heel storend om continue opgezadeld te worden met foto`s van lebberende vrouwen en mannen, op momenten dat ik er helemaal geen behoefte aan heb. Vinden ze het gek dat ze verkracht worden, nou ik niet hoor, ze zoeken het zelf, ze hebben een bepaalde manier van leven, die de beest in jelos maakt en je dwingt tot slechts het nakmen van je dierlijke lusten. zij lopen er mee te koop. En sommige van die blogs vragen zich dan af waarom ze als slet behandeld worden, noe ja dat zou juist de vlag op de modderschuit moeten zijn? ze worden erkend in hun bezigheden.  Iemand die zich zelf verkoopt voor levensonderhoud of voor de extra luxe, chapeau... prima de tak die het meeste geld verdiend dus help maa zonder schijnheiligheid mannen en vrouwen van hun lusten , bezien zich zelf als hadelswaar. Maar iemand die zich zaar voor niets weggeeft en vervlgens nog verbaasd is om niet voor vol maar sechts als slet aan zien te worden, zijn lage mensen.

Wanneer leren ze nou eens zien dat een vent die wel eens een groen blaadje lust, niet leest dat het slechts een uitnodiging is op beperkte voet, maar neemt wat zij beloven dat andere toe zou komen. Ik hoop dat die hol of grot bewoners nog eens tot positieve evoluie overgaan, en er achter komen dat het ware genot in het leven zelf ligt in plaats van de vochtigheid bepaling in de slip, bah ik wilde bloggen overiets totaal anders en weer zit ik me kwaad te maken, over de verlaging van vrouw en man op sommige blogs.

23:49 Gepost door luistervinkje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sex, jongens, meisjes, porno, sletjes sex, bah |  Facebook |

07-09-06

artikel voor de winkelruit

Gek is dat toch, doordat ik een praktijk heb en altijd met mijn handen bezig ben heb ik niet echt de tijd om een winkel open te houden. Maar voor mijn ruit liggen er zowat dingetjes als oorbellenm kettinkjes, zeepjes en olies, allemaal van die dingetjes die ik leuk vind om eventueel te verkopen.Mensen bellen aan voor een paar oorbellen of zoiets. Ik heb een middelmaat kamer aan de voorkant, met 2 grote ruiten, en er zijn veel voetgangers op straat, want ik zit vlak naast het winkelcentrum.  Ik vraag welees bedrijven of groothandels om en paar leuke productjes, in de winkel te mogen hebben in consignatie, maar ze zijn daar niet happig op. Jammer is dat, ik zou zelf iets meer verkopen, en zodoende de groothandels ook. Artikeltjes die mij aanspreken; lingerie, parfum, sieraden, Semi medisch of oefen aparatuur, dat valt toch allemaal binnen de verzorging van de mens. Dus als er iemand iets in consignatie, voor mijn ruit wil leggen, heel graag zelfs....

09:33 Gepost door luistervinkje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

geduld voor de grote borsten

EEn tweetal weken geleden schreef ik over de grote maten lingerie, ik zou pamflets krijgen en kleine posters, en dan kon ik een dag organiseren dat de rondborstige vrouwen eens koneden komen kijken en passen, maar ik heb nog niets gekregen... En ik loop me zelf echt te verlekkeren op een nieuwe outfit...

 

We wachten af...

09:26 Gepost door luistervinkje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: bustenhouder |  Facebook |

05-09-06

nog een beetje

Nu gaat het een stuk beter, gelukkig...

Ik had vanmiddag een fijn gesprek met een vriendin, en dat doet altijd goed.

Verder gaan de kinderen weer naar school, mijn bankrekening weet ervan, pffft dat is toch duur... Maar ja het is natuurlijk erg belangrijk. Ik heb nog maar net Kelly haar boeken betaald en dan komt ze thuis met een speciaal soortrekenmachine die ze niet verplicht zijn van te kopen, maar als ze het niet doen dan zal het de komende jaren wel een stuk moeilijker zijn. Het gaat om een TI 84, zover als ik kan begrijpen zijn dat een soort minicomputers, je kunt ze op elkaar aansluiten, en sturen gegevens door naar elkaar, de leerkracht zou op die manier ook eerder zien waar de student een denkfout maakt, maar verdikke zo`n ding kost rond de 100 euro`s. Maar goed dan weet ik waar ik voor werk... Niet dat ik dat dan erg vind want mijn werk vind ik leuk, het is een hobby waar ik geld mee verdien.  altijd mensen die blij zijn met me, nooit ontevreden klanten, ieder ziet me even graag. Ik heb dat geweldig graag, maar dat zal iedereen wel hebben zeker...

Enfin nu nog even relaxen op de zetel en dan mijn beddeke in want morgen is het weer om 5 uur dag.

 

22:37 Gepost door luistervinkje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

04-09-06

nog steeds

Hoofd pijn, ik kan niet thuis brengen waar het van komt, de ene keer denk ik dat het met mijn darmen te maken heeft, de andere keer met mijn lever. Maar ik heb er nu toch ook wel erge pijn in mijn nek bijgekregen, misschien door een verkeerde houding van mijn hoofd, maar misschien is dat de boosdoener wel.  Ik ben blij als ik klanten heb dan ontspan ik mij tenminste helemaal.

Maar naar de compter kijken en rondbloggen om te kijken wat andere schrijven lukt nog niet zo goed. Ik hoop vanddaag nog wel wat te schrijven maar nu moet ik eerst even aan de slag.

11:20 Gepost door luistervinkje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |