11-10-06

nou alles is in orde

Gelukkig het gaat weer, ik heb er best even last van gehad, dan vooral met kijken. de computer is helemaal even moeilijk, maar nu ben ik weer mooi genezen. Vanmorgen stond er bij de aldi een navigator te koop van medion, voor een te gek lage prijs 199 met europa. En je hebt het recht hem terug te brengen binnen 14 dagen zelfs als hij niet bevalt. Ben eens benieuwd  wat man lief gaat zeggen.

En dan zijn gelukkig de verkiezingen al weer geweest, en mocht de poster weer van de ruit. Ik weet nog niet hoeveel stemmen ze nu gehaald heeft. Ik vind het jammer dat Vlaams belang zo hoog scoort, zouden daar nu ook mensen bij zijn die zondags in de kerk zitten?  Ik bedoel daar eigenlijk mee zijn dat mensen die van zichzelf vinden dat ze vredelievend en nette degelijk mensen zijn die houden van naasteliefde? Maar wat me nog harder stoort is het feit dat als de mensen er dan zo voor kiezen, hen toch alle stro in de weg wordt gelegd om te functioeren, lekkere democratie is dat zeg... Daar zou ik als kiezer razend om zijn.

En wat is het weer nog lekker he, ik ga straks even lekker de tuin in om wat bij te knippen enzo... Zalig.

en nu ga ik effetjes blokland in. 

14:57 Gepost door luistervinkje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hier ook rustiger sta jij op de beurs in Kapellen ?? Hoe gaat het met je ? Hier met z'n ups and downs...liefs viv

Gepost door: viv | 18-10-06

*** Hallootjes!
Jij hebt enkele weken gereageerd in mijn weblogje toen mijn poes kwijt was. Je schreef dat poezen soms een tijdje wegblijven totdat ze genezen zijn. Wel... je had gelijk! Onze kater is terug!!!

Ik wens je een heel fijn weekend!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 21-10-06

http://download.skype.com/share/skypeprime/snippet_top.png) top left no-repeat !important; padding: 0 !important;">

massage tips

kleine ongemakken, stijve spieren, een verwen avond voor elkaar, Vraag hier hoe...

http://www.skype.com/go/joinskypeprime?call&skypename=Iris Macherie" title="Use Skype to call now" style="height: 32px !important; display: block !important; font: 16px Arial, sans-serif !important; font-weight: bold !important; text-decoration: none !important; background: transparent url(http://download.skype.com/share/skypeprime/snippet_button.png) top left no-repeat !important; padding: 0 5px 0 50px !important; margin: 10px 10px 0 10px !important; color: #0083b3 !important; line-height: 32px !important;">Call now

1.50 euro per minuut

http://download.skype.com/share/skypeprime/snippet_bottom.png) bottom left no-repeat !important; padding-top: 13px;">
http://www.skype.com/?cm_mmc=skype-_-public-_-snippet-_-tag" style="display: block !important; float: right; height: 20px !important; width: 50px !important;" title="Free international calls when you call friends on Skype">

Gepost door: gjjdfjtjr | 17-06-07

De commentaren zijn gesloten.