27-08-06

Ik hou van je

Mijn dochter is bij mijn broer en zijn vrouw in rotterdam, vandaag wilde ze schoenen gaan kopen, vlakbij broer zijn huis staat een oude russische kerk en hij ziet dat er een vreemd figuur bij de deur staat, en ook dat dat figuur door de ramen kijkt, en zich raar gedraagt, maar hij ziet ook dat dat figuur ziet dat hij kijkt, de man loopt achter mijn broer aan,  mijn broertje maakt de afstand tussen Kelly en zijn vriendin wat groter want hij verwachtte narigheid, hij borg zijn telefoon op want hij was net met mij aan het bellen en dacht straks ben ik die kwijt, het figuur kwam dichterbij, dus broer lief draait zich een beetje in de andere richting en loopt terug richting kerk, komt die vent op hem afgestapt, oh denkt hij er is dus niks aan de hand misschien wil hij gewoon wat vragen. Zegt die vent; waarom kijk jij daar naar, nou is het antwoord ik kijk gewoon dat mag toch we leven in een vrij land. Het figuur antwoord nou ik vind dat jij je heel raar gedraagt je hoeft daar niet naar te kijken. en pakt mijn broer bij zijn pols, deze schud geirriteerd de hand van zijn arm en steekt zijn hand in zijn jas om zijn telefoon te pakken, wat nu vraagt het figuur ga je mij steken, en haalt zelf een tasje uit zijn zak en doet zijn hand in dat tasje, maar aarzeld en zegt nee jij bent de moeite niet om hier te steken, als je een man bent ga je maar met me mee, en pakt weer zijn pols vast. weer schudt mijn broer zich los, en zegt nee ik ga de politie bellen, jouw gedrag klopt niet, hij tikt 112 in en geeft telefoon aan Kelly, zij had niet door wat er werkelijk aan de hand was dus belde niet. De man liep hierna gewoon weg richting de kerk,  hee zegt mijn broer hier blijven de politie komt zo, maar de man loopt door en ook mijn broer zette dus ook langzaam zijn weg verder, hij kijkt nog even achterom en ziet hoe dat dat figuur als een gek op hem af komt gerend met een schaar boven zijn hoofd, Broer lief  hief zijn been op meer om hem tegen te houden dan te schoppen, maar hierdoor liep het figuur zo hard tegen hem aan dat mijn broer op de grond viel, vervolgens is het een totaal getrap en gedraai geweest, waardoor mijn broer gelukkig niet gestoken is, hij heeft wat schrammen oip zijn benen zijn elleboog is kapot, en zijn pols is gebroken, op het gegil van Kelly en Anne kwam een man aangesneld en die heeft het figuur wel geschopt en kreeg gelijk zelf een paar steek bewegingen, hierna is die helper niet meer te vinden, politie komt, vind de gek terug en ook de schaar, in de politie auto word de man afgevoerd, door het raam maakt hij snij bewegingen langs zijn nek en wijst op mijn broer.

Vandaag wordt hij 49 jaar, en ik hoop met heel mijn hart dat ik mijn leven lang getuigen mag zijn bij de vieringen. Morgen gaan we naar Rotterdam. Ik hou van je lieve broer van mij, ik hou van je... wat ben ik geschrokken.

00:56 Gepost door luistervinkje in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

23-08-06

mijn lieve lijf

Er word me vaak verteld dat ik een hoog knuffel gehalte heb, dat zal wel liggen aan het hoge vetgehalte. Met mijn maatje 46/48 ben ik nou geen schoonheidsgodin. Maar ik heb wel alles in de juiste proporties. Een vrij slank gezicht, borst maat 90 G, soms pas ik nog wel eens een F en neem dan de 95, maar meestal is dat net iets te klein.  En dan krijg je van die dubbele borsten, of ze denken dat je je zakdoek in je bh stopt, Brrr, moet er niet aan denken.  Mijn heupen zijn zo breed als mijn schouders. Mijn benen zijn helemaal niet mooi, maar met broek of rok erover zie je dat niet, ze zijn gelukkig wel lang, ik meet 1.74.

Als jonge volwassen vrouw van 42 ga ik toch ook nog op zoek naar mooie lingerie maar die is ofwel over de 100 euro`s ofwel je neemt wat er nog over is in de uitverkoop, als er al iets van die maat in de uitverkoop te vinden is. Bij hunkermoller kun je af en toe iets vinden in een F, en dan ben je al content dat er iets past. 

Nu ben ik te weten gekomen dat er een merk is dat gaat van B85 tot I 135, dat is natuurlijk fantastisch, het blijkt ook nog eens een heel goede kwaliteit te zijn, en ze zijn echt sexy te noemen. Nu daar heeft luistervinkje wel oren naar... en ook de borsten voor, ;-) Dus ik denk dat ik me eens ga verdiepen op een demonstratie voor dikkere damens.

Interesse ??? Wil je op de hoogte gehouden worden? Ken je mensen die wel zouden willen komen? Laat het me maar weten. Ik kijk er allezins naar uit.

11:32 Gepost door luistervinkje in Liefde | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

30-07-06

alleen met zijn 2

 

2 weken geleden hadden we het rijk al eens voor ons zelf, en nu krijgen we het weer, Kelly gaat al vast met een vriendin en haar ouders naar Duitsland, tenminste ze zou daar vandaag al naar toe gaan, maar niemand pakt de telefoon op, bij het meisje thuis niet, de gsm`s van de familie ook niet, raar hoor je gaat je dan ineens ongerust maken, want waarom zou niemand nou de gsm oppakken? Ach we zullen ons maar geen zorgen maken, daar is nog tijd genoeg voor als het moet.

En jamie is met oma mee voor een paar dagen, die wordt natuurlijk weer gruwelijk verwend, ;-)  En dat verdiend het ventje ook wel, we hebben immers zo weinig tijd voor hem nu met het verbouwen.

En zodoende zijn pa en ma als het goed is weer een paar dagen alleen, af en toe een aangename storing door een klant van mij, maar voor de rest wij met zijn tweetjes, dat zal wel weer een passie volle week worden. Ik zie het in elk geval wel zitten, het drukke stoffige werk afwisselen met een lekker etentje, wat knuffelen en samen douchen. Mmmm fijn.

18:49 Gepost door luistervinkje in Liefde | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |